• BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

Alper Taban; Birilerinin hayal ettiğini biz bugün gerçekleştirdik

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, bugün düzenlemiş olduğu basın toplantısıyla 'İnegöl Belediyesi İzleme ve Değerlendirme Merkezi' açılışını yaparak kamuoyuna tan

Siyaset 29.03.2024 14:53:00 0
Alper Taban; Birilerinin hayal ettiğini biz bugün gerçekleştirdik

 

Başkan Taban, önemli merkezlerine konulan yapay zeka destekli kameralarla şehrin izleneceğini duyurdu. Bu vesileyle hatalı parkların, yaya geçidi işgallerinin vb. kural ihlallerinin önüne geçilecek. Sistem bu ihlalleri algıladığı andan itibaren merkez operatöre bildirecek. İnegöl 7/24 izlenerek sorunların çözümü sağlanacak.

KAYGUSUZ'A GÖNDERME! BİRİLERİNİN HAYALLERİNİ BİZ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ

Başkan Taban projeyi tanıttığı esnada, "Malum seçim sürecindeyiz. Bazı siyasi partilerin buna benzer açıklamalarının olduğunu görüyorum. Birilerinin hayalleri olan işleri biz bugün hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bunun özellikle altını çizmek istiyorum" diyerek Mehmet Kaygusuz'a 'akıllı trafik yönetimi' projesi üzerinden gönderme yaptı.  

KAYGUSUZ BENZERİ BİR PROJEYİ VAADETMİŞTİ
Taban bu sözleriyle, YRP Belediye Başkan Adayı Mehmet Kaygusuz'un Akıllı Trafik Yönetimi projesine gönderme yaptı. Kaygusuz geçtiğimiz günlerde yapmış olduğu açıklamada, "İnegöl’ümüzde trafik akışını modernize etmek ve şehir içi ulaşımı daha akıcı hale getirmek amacıyla, ‘Akıllı Trafik Yönetimi’ projesini başlatacağız. Bu proje, yapay zeka ve otomasyon teknolojilerini kullanarak, trafik yoğunluğunu gerçek zamanlı olarak izleyecek ve yönetecek bir sistem kurmayı amaçlamaktadır. Projemiz kapsamında, İnegöl’ün stratejik noktalarına video detektörleri ve sensörler yerleştirilecek. Bu cihazlar, trafik akışını, araç yoğunluğunu ve yaya hareketlerini izleyerek, anlık veriler toplayacak" ifadelerini kullanmıştı. 


23.2° / 9.4°

YAZARLARIMIZ

DİĞER HABERLER