• BIST 100

    8986,9%2,05
  • DOLAR

    32,32% 0,22
  • EURO

    35,05% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2282,87% 0,25
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,00

HALTER SPORCUSU KAPALI SPOR SALONUNU ŞAVAŞ ALANINA ÇEVİRDİ

İnegöl Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü binasına giren halter sporcusu bir şahıs, içeride zarar vermedik bir şey bırakmadı. Şahıs bina içerisinde toplamda 30 bin TL civarında bir zarar oluşturdu.

İnegöl Haber 29.10.2020 14:14:00 0
HALTER SPORCUSU KAPALI SPOR SALONUNU ŞAVAŞ ALANINA ÇEVİRDİ

Turgutalp Mahallesi’nde bulunan İlçe Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü binasına sabah saatlerinde giren halter sporcusu Yusuf Memiş(24) içeride kimsenin olmamasını fırsat bilerek içeriyi savaş alanına çevirdi. Şahıs aynı zamanda müdürlüğe ait yan taraftaki kapalı spor salonunu da harabeye döndürdü.

HIRSINI ALAMAYARAK YANGIN TÜPLERİNİ SIKTI

Daha önce İlçe Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde halter sporcusu olduğu öğrenilen Yusuf Memiş bugün sabah 08:00 civarında pencere camını açıp içeriye girdi. Daha sonra Gençlik Merkezinde görevli spor hocalarının odalarına giren şahıs içeride bilgisayardan müzik açarak odalara zarar vermeye başladı.

Şahıs odalardan başlayarak, spor salonu içerisinde bulunan valeybol potasını, LED skorboard tabelasını, reklam panolarını, tribünlerdeki oturacakları ve bir çok spor faaliyetlerinin yapıldığı malzemeleri kullanılmaz hale getirdi. Hırsını alamayan şahıs daha sonrada eline geçirdiği yangın söndürme tüplerini sıkarak bina içerisinde naralar attı.

ŞOK OLDULAR

Sabah 11:00 sıralarında işe gelen spor hocaları kapıların açık olduğunu fark edince temkinli bir şekilde içeriye girerek şahsı içeride televizyonu kırarken görünce kapıları kapatarak durumu emniyet güçlerine haber verdi. Spor hocaları içeriyi harabeye dönmüş şekilde görünce şok oldular. Olay yerine gelen emniyet ekipleri şahsı suçüstü yakalayarak gözaltına aldı.

SUÇÜSTÜ YAKALANDI

Suçüstü yakalanan Yusuf Memiş emniyet ekiplerine yaptığı her şeyi itiraf etti. Genç sporcunun bir süredir psikolojik bunalımda olduğu ve tedavi gördüğü öğrenildi.  Şahıs detaylı ifadesinin alınması için gözaltına alınarak karakola götürüldü.

30 BİN TL ZARAR VAR

İnegöl Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü binasında ise yaklaşık 30 bin TL civarında bir zararın oluştuğu öğrenildi.

OLAY KAMERADA

İçeriye camdan giren şahsın görüntüleri ise saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

ŞARTERLERİ İNDİRMİŞ

Ayrıca aynı şahsın dün gece ilçede farklı noktalarda elektirik trafolarının şarterlerini indirerek kayıplara karıştığı öğrenildi.

 

 

 

 

 


25.5° / 11.6°

YAZARLARIMIZ

DİĞER HABERLER