• BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,57% 0,27
  • EURO

    34,94% -0,05
  • GRAM ALTIN

    2445,53% 0,40
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00

iNEGöL DEVLET HASTANESi HASTA DOSTU HASTANE OLDU

2019 yılında yapılan “Hasta Dostu Hastane” araştırmaları kapsamında İnegöl Devlet Hastanesi hastaları tarafından en yüksek skorla puanını alan hastane oldu. Hastaların değerlendirmesi sonucunda 2019 yılının “Hasta Dostu Hastanesi” unvanına layık görüldü.

21.06.2019 16:56:23 0
iNEGöL DEVLET HASTANESi HASTA DOSTU HASTANE OLDU

Uluslararası Stratejik Sağlık Araştırmaları Merkezi (USSAM) ve Ordu Üniversitesi tarafından başlatılan “Hasta Dostu Sağlık Hizmetleri ve Hastane Çalıştayı” kapsamında  Türkiye´de ki  özel ve kamu hastaneleri arasından tam puana yakın puan alan İnegöl Devlet hastanesi ilk ve tek bu unvana sahip olan hastane oldu.

Konu ile alakalı Sosyal Medya hesabından açıklama yapan İnegöl Devlet Hastanesi Baş Hekimi Hayrettin Göçmen, “Bizim de aktif destek verdiğimiz “Hasta Dostu Sağlık Hizmetleri ve Hastane Projesi” kapsamında sağlık kuruluşlarının sunmuş oldukları sağlık hizmetlerini hasta dostu kavramı üzerinden değerlendirme amaçlı yaklaşık iki yıldır yürütülen saha çalışmaları sonucu “Hasta Dostu Sağlık Hizmetleri” hastane ölçeği´nde geliştirilmiştir. Bu ölçeğe göre her türlü eksiğimiz ve kısıtlarımıza rağmen hastalarımızdan büyük teveccüh görerek Türkiye´de özel ve kamu hastaneleri içinde tam puana yakın en yüksek skoru elde ederek, bu unvana sahip Türkiye´de ilk ve tek hastane olduk. Bunun ödülünü de Üsküdar Üniversitesinin ev sahipliği, Ordu Üniversitesi ve (USSAM) ortaklığı ile düzenlenen 4.Uluslararası Sağlık Bilimleri ve Yönetimi Kongresinde (4. International Health Sciences and Management Conference -IHMC) tüm paydaşlarımız ve vefakâr çalışma arkadaşlarımız adına büyük onur ve mutlulukla teslim aldık. Bu onur ve mutluluğumuz, Sağlık Yönetimi profesyonellerinin ve akademisyenlerin dikkati nazarında sağlık idareciliğinin tüm Türkiye´de marka hastanesi olarak biliniyor ve akademik platformlarda bu şekilde lanse ediliyor olmamız ile bir kat daha perçinlendi. Hastanemizin hasta dostu sağlık hizmetlerini takdir edip bu ödüle layık gören Sedat Bostan, Taşkın Kılıç ve Haydar Sur Hocalarıma ve başımızın tacı tüm hastalarımıza sonsuz teşekkür eder, bu hizmetin koşulsuz şartsız devamını sağlayan İl Sağlık Müdürlüğümüze ve tüm çalışma arkadaşlarıma şükranlarımı sunarım” dedi.

/resimler/2019-6/21/1657158757763.jpg


18.5° / 9.1°

YAZARLARIMIZ

DİĞER HABERLER