• BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,31
  • EURO

    34,69% 0,43
  • GRAM ALTIN

    2418,55% 1,62
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00

İnegöllü Firma Depreme Dayanıklı Çelik Masa Üretti

İnegöl'de faaliyet gösteren Balyoz Madencilik, deprem güvenliği konusunda yenilikçi bir ürünle dikkatleri üzerine çekti.

İnegöl Haber 18.04.2024 13:30:00 0
İnegöllü Firma Depreme Dayanıklı Çelik Masa Üretti

 

İnegöl'de faaliyet gösteren Balyoz Madencilik, deprem güvenliği konusunda yenilikçi bir ürünle dikkatleri üzerine çekti. Şirketin ürettiği ve kentsel dönüşüm alanlarında depreme dayanıklılık testlerinden başarıyla geçen çelik masa, İzmir'de düzenlenen 29. Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı'nda yoğun ilgi gördü.


Şirket sahibi Serdal Özkan, ürünün hem deprem güvenliği hem de çok yönlü kullanım özellikleriyle ön plana çıktığını belirtti. Özkan, "Çelikten yapılan deprem masası, komple sökülüp takılabilen özelliğe sahip ve patenti tarafımıza ait. Seri üretime başladık ve ilk ihracatımızı da yurt dışına gerçekleştirdik" dedi.

 


Marble İzmir Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı'nda sergilenen masa, özellikle deprem bölgelerinde yaşayanlar tarafından büyük ilgi gördü. Masa, çelik gövdesi sayesinde deprem anında kafes görevi görerek koruma sağlıyor. Ayrıca, saldırılara karşı da dayanıklı olacak şekilde tasarlandığı için çeşitli alanlarda kullanılabildiği aktarıldı.


Fuarda sergilenen masa, içerisinde motor, havalandırma sistemi ve çelik dolaplar barındırıyor. Gıda ihtiyacından, deprem anında ilaçlar ve ziynet eşyaları için alan sunan masa, kullanıcılarına güvenlik ve çok yönlülük vaat ediyor. Özkan, Türkiye genelinde bayilikler verileceğini ve ürünün daha geniş kitlelere ulaşmasını hedeflediklerini belirtti.

 


Özkan, Mermer Fuarı ile ilgili olarak da, "İzmir Mermer Fuarı, dünyanın 3. büyük mermer fuarı. Biz katılan firmalara da şunu söylüyoruz; sadece blok satmak ya da plaka satmak değil, katma değerli ürünler yani mobilyasından tutun da, aydınlatmasına kadar mermerden hangi ürünü kullanabiliyorlarsa bunu kullansınlar" diye konuştu.


17.7° / 9.3°

YAZARLARIMIZ

DİĞER HABERLER