• BIST 100

    8718,11%-1,25
  • DOLAR

    32,29% 0,52
  • EURO

    35,13% 0,13
  • GRAM ALTIN

    2242,99% 0,73
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,42

İNEGÖLLÜ İŞLETMECİ PANDEMİ SÜRECİNDE ÜRETTİ! SİPARİŞLERE YETİŞEMİYOR

İnegöl’de koronavirüs tedbirleri kapsamında işletmeleri bir süre kapalı kalan kafe sahibi Mustafa Adak(30), evde kalanlar için hızlı futbol (Fast ball) ismini verdiği oyunu icat etti.

24.06.2020 23:46:00 0
İNEGÖLLÜ İŞLETMECİ PANDEMİ SÜRECİNDE ÜRETTİ! SİPARİŞLERE YETİŞEMİYOR

SİPARİŞLERE YETİŞEMİYOR

Ahşaptan yaptığı oyunla baba-oğul veya aileyi sosyal mesafeli bir şekilde bir araya getirmeyi amaçladığını söyleyen Adak, oyunun seri üretimine başlayarak Türkiye geneline satışa sunmaya başladı. Vatandaşların ilgi gördüğü oyunda Adak, siparişlere yetişemiyor.

PANDEMİ SÜRECİNDE ÜRETTİ

Konu ile alakalı açıklama yapan Adak, “Koronavirüs süreci tüm topluma olduğu gibi bize de bir şeyler öğretti. Yüzde yüz geri dönüşüm ürünlerinden oluşturduğumuz kafetaryamızı pandemi sürecinde kapatmak zorunda kalmıştık. O süreçte insanların sosyal medyaya olan ilgilerini görerek, sanal oyunlara yoğunlaşan çocuklarımızı bire bir rekabetle kendilerini sergileyebilecekleri, baba-oğul, anne-oğlun oynayabilecekleri, canlı bir mücadele oyunu geliştirdik. Burada milli ruhlarımızı, aynı zamanda bedensel özelliklerimizi kurgulayabildiğimiz, uygulayabildiğimiz bir mücadele oyunu geliştirdik. Oyunumuza Fast ball ismini verdik. Bu oyunla aileler saatlerce keyifli bir süreç geçirebiliyorlar. Evin içinde, bahçede, piknik alanlarında rahatlıkla oynanabilen bir oyun. Demonte, portatif bir ürün. Sökülüp takılabilir. Her yerde oynanabilen bir ürün. Sanal oyunlara insanların ilgisinin arttığını görünce bizde bundan rahatsız olarak arayış içerisinde bu oyunu bulduk. Şiddet içeren oyunlara yönelen çocuklarımızı böyle keyifli, ter dökebilecekleri bir oyun ortaya koyduk. Türkiye’nin her yerine satıyoruz. Bu ürün Türkiye de olmayan bir şey. Biz ilkiyiz bu projenin. Tamamen natürel bir ürün, sağlıklı.” dedi.

 


15.9° / 6.4°

YAZARLARIMIZ

DİĞER HABERLER