• BIST 100

    8986,9%2,05
  • DOLAR

    32,32% 0,22
  • EURO

    35,05% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2282,87% 0,25
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,00

İnegöllüler bol bol tüketiyor

Koronavirüs salgını devam ederken, C vitamini ağırlıklı ürünlerin yoğun talep gördüğü İnegöl'de soğan ve limon ikilisi en çok rağbet gören ürünler arasında yer aldı.

İnegöl Haber 29.09.2020 17:52:00 0
İnegöllüler bol bol tüketiyor

Koronavirüs salgınına karşı bağışıklığı güçlendiren alternatifler tüm Türkiye'de olduğu gibi İnegöl'de de devam ediyor. Bağışıklığı en çok güçlendirdiği bilenen C  vitamini ağırlıklı ürünlerin İnegöl'de yoğun talep gördüğü ortaya çıktı. İnegöllü vatandaşlar son dönemde özellikle soğan ve limon ikilisine rağbet göstermeye başladı.

VATANDAŞLAR DAHA ÇOK TALEP ETMEYE BAŞLADI
Konu ile alakalı açıklamalarda bulunan halci esnafı Adem Yolcu, "Limon her zaman ilgi gören bir üründü ama koronavirüs sürecinde ilgi daha da arttı. Çevremizdeki birçok insan suya limon sıkarak içmeye başladı. Bu konu, virüsün boğazda durma ihtimali karşığında daha da gündeme gelmeye başladı. Yine bunun yanında soğana da süreçte talep arttı. Soğanın hem c vitamini etkisi hem de yıllardır bilinen birçok faydası nedeniyle vatandaşlar daha çok talep etmeye başladı. Virüsün de ilacı olmadığı için bizim meyve ve sebzeler ile birlikte bağışıklığı güçlendirmemiz lazım. Yani vatandaşlar aslında doğru önlem almaya çalışıyorlar. Biz İnegöllü vatandaşların taleplerini karşılamak için gece gündüz çalışıyor ve elimizden geleni yapıyoruz. İnşallah ülkemiz bu virüs salgınından tez zamanda kurtulur" dedi.


25.5° / 11.6°

YAZARLARIMIZ

DİĞER HABERLER