• BIST 100

    8718,11%-1,25
  • DOLAR

    32,29% 0,52
  • EURO

    35,13% 0,13
  • GRAM ALTIN

    2242,99% 0,73
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,42

Yeni Mahallede Yeni Yaşam Alanı Yükselecek

İnegöl Belediyesi, Alanyurt Yeni Mahallede toplamda 8300 m2’lik 5 parçadan oluşan yeşil alan, otopark, çok amaçlı saha, çocuk oyun alanı ve spor alanı çalışmasının startını verdi.

İnegöl Haber 20.01.2021 19:11:00 0
Yeni Mahallede Yeni Yaşam Alanı Yükselecek

Hizmet seferberliğini sürdüren İnegöl Belediyesi, Alanyurt Yeni Mahallede Yeni Hayat Sokak üzerinde bulunan ve toplamda 8300 m2’lik alana sahip olan 5 ayrı parçalık sosyal donatı alanı oluşturmak üzere çalışmalara başladı. Belediye Başkanı Alper Taban, bugün beraberindeki AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Durmuş ve heyetle birlikte çalışmaları başlayan bölgede incelemelerde bulundu.

VATANDAŞIN TALEBİ ÜZERİNE PROJE REVİZE EDİLDİ

Çalışma sahasında yapılan inceleme sonrası açıklama yapan Başkan Taban, “Bugün Yeni Mahallede devam eden çalışmaları yerinde görelim istedik. Pek çok proje yapıyoruz ama burada hoşumuza giden şöyle bir örnek yaşandı. Biliyorsunuz çalışma yaptığımız alanlara proje tabelaları asıyoruz. Vatandaşlarımız da bu proje içeriklerini gördüğünde, otopark ihtiyacımız burada da var eklense iyi olur gibi talepler gelmiş. Yine aynı şekilde çok amaçlı saha içerisinde çocuklar için böyle bir mini bir futbol oynayabilecekleri alan istenmiş. Arkadaşlarımız bu doğrultuda projeyi revize ederek vatandaşlarımızın beklentisini karşılayacak şekilde güzel bir çalışma hazırladılar” dedi.

5 AYRI ALANDA YAŞAM ALANI

Alanyurt’un son dönemde yerleşim alanları açısından da cadde ve sokaklarıyla daha geniş imkanlara sahip hale geldiğini kaydeden Taban, “Donatı alanları anlamında da burada yerleşim arttıkça bizler de vatandaşımızın yaşam konforu içerisine girecek standartları arttırabilmek için adımlarımızı atıyoruz. Burada 5 parçadan oluşan toplamda 8300 m2’lik bir alan var. Yeşil alan düzenlemeleri, otopark düzenlemeleri, çok amaçlı saha, çocuk oyun alanı gruplarımız ve spor aletlerimiz yer alacak projede. Ayrıca 2000 m2 sert zemin ve oturma alanları ile yürüyüş alanlarımız var. Proje tamamlandığında ne demek istediğimiz güzel bir şekilde ortaya çıkacak. Yapılan çalışmalarda da vatandaşlarımızın asılan projelere bakarak önerilerini sunmalarını istediğimizi bir kez daha ifade etmek istiyorum. Yapılan çalışma kıymetli. İnşallah hayata geçirmek kısmet olsun. Farklı lokasyonlarda da çalışmalarımız sürüyor. Emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” açıklamalarında bulundu.


15.9° / 6.4°

YAZARLARIMIZ

DİĞER HABERLER